Vánoční koledy v jednoduché úpravě s videolekcemi.

Pro kytaru, ukulele, klavír

Vánoční koledy pro kytaru 

 

Vánoční koledy v jednoduché úpravě pro vás, kteří toužíte po tom, zahrát si u stromečku klasické a známé koledy. Ke každé koledě je videolekce, podle které se koledu na kytaru velmi rychle a jednoduše naučíte. Koledy jsou psány tak, aby si je mohl zahrát opravdu každý.

Vánoční koledy pro ukulele

Vánoční koledy v jednoduché úpravě pro vás, kteří toužíte po tom, zahrát si u stromečku klasické a známé koledy. Ke každé koledě je videolekce, podle které se koledu na ukulele velmi rychle a jednoduše naučíte. Koledy jsou psány tak, aby si je mohl zahrát opravdu každý.

Vánoční koledy pro klavír

Vánoční koledy v jednoduché úpravě pro vás, kteří toužíte po tom, zahrát si u stromečku klasické a známé koledy. Ke každé koledě je videolekce, podle které se koledu na klavír velmi rychle a jednoduše naučíte. Koledy jsou psány tak, aby si je mohl zahrát opravdu každý.

Koledy se naučíte velmi dobře a rychle podle videolekcí, které jsou v e-notách obsaženy, stačí kliknout na ikonu a otevře se vám videolekce.

Pevně věřím, že zakoupením koled a následným nastudováním v daném nástroji, si je zahrajete u vánočního stromečku a strávíte tak příjemné chvíle s rodinou....Ať Vám to pěkně hraje a hrajte hravě a na pohodu 🙂
S láskou a vděčností Zuzu

Co v koledách najdete :

  • koledy jsou v elektronické podobě ve formátu PDF a po zakoupení vám dorazí ihned na váš e-mail ( doporučuji vytisknout )
  • noty jsou upraveny tak, aby je mohl zahrát opravdu každý
  • v notách také najdete akordické značky
  • u každé koledy je ikona, na kterou když kliknete, tak se vám otevře videolekce, podle které se koledu naučíte ještě rychleji a snadněji, videolekce vám také pomohou v tom, pokud ještě zcela neovládáte čtení not - vše je ukázané a vysvětlené
  • v notách také najdete prstoklady a vše ještě následně uvidíte ve videolekci
  • noty také obsahují sloky daných koled

 Seznam koled: 

  1. Jak jsi krásné, neviňátko
  2. Štědrej večer nastal
  3. Pásli ovce Valaši
  4. Tichá noc, svatá noc
  5. Nesem vám noviny
  6. Narodil se Kristus pán
  7. Byla cesta, byla ušlapaná
  8. Vánoční ukolébavka

Nahlédněte dovnitř koled

Noty

Videolekce

Krásné, klidné a pohodové Vánoce